Plaatser gietvloeren - regio Kortrijk

in

Liquidfloors (www.liquidfloors.eu) is een jong Belgisch en ambitieus familiaal bedrijf, gespecialiseerd in gietvloeren, dat werd opgericht in 2009 met hoofdzetel te Zwevegem (Kortrijk). Met een uitgekiende productinnovatie en drastisch verfijnde applicatietechnieken zijn deze kunstharsvloeren ontwikkeld voor hoogwaardige interieurtoepassingen: van naadloze vloeren tot volledig naadloze badkamers en zelfs trappen: onze gietvloeren zijn uniek en overal toepasbaar.

Gezien het segment waarin wij ons bevinden, streeft ons team, dat bestaat uit meer dan 50 gedreven werknemers, elke dag opnieuw naar perfectie. We zijn dan ook trots op de talrijke projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland.  

In juli 2021 werd Odilon Creations (https://www.instagram.com/odilon_creations/) overgenomen. Odilon maakt decoratieve minerale stuctoepassingen voor wanden en vloeren en bereikt daarmee een exclusief segment van de hedendaagse (interieur)architectuur en ligt aldus perfect in het verlengde van de activiteiten van Liquidfloors. 

https://www.liquidfloors.be/

Op zoek naar een Plaatser gietvloeren!

Welcome to the Liquid World! ๐Ÿ’ง

  • Je bent positief en flexibel ingesteld. ๐Ÿ˜€

  • Je wil ergens werken waar lange termijn investeringen belangrijk zijn en jij zelf ook kan groeien en bijleren.

  • Je werkt graag met je handen en hebt oog voor detail.

  • Je haalt veel voldoening uit het streven naar perfectie en de afwerking van een project.

  • Opleiding krijg je intern, dus waar een wil is, is een weg! ๐Ÿ’ช

  • Je hebt een rijbewijs B in jouw bezit!

Goesting om deel uit te maken van een groeiend team en bedrijf waar ook af en toe tijd en ruimte is voor een gezellige babbel en een Happy Friday? ๐Ÿ˜Ž

Tijd voor actie!
Neem contact op voor een afspraak - 0473 61 21 11 of stuur een mail naar mayte@liquidfloors.be ๐Ÿ™

Wat wordt er van jou verwacht?

Wat bieden wij jou aan?

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?